اکثر افراد سردرد اتفاقی را تجربه کرده اند. در حقیقت، بیش از ۷۵ درصد از افراد بین سنین ۱۸ تا ۶۵ سال در طول یک سال دچار دردسر شده اند. بیش از ۳۰ درصد از افراد بزرگسال نیز به میگرن مبتلا شدهاند.
میگرن ها اغلب بیشتر طول میکشند و عوارض فیزیکی بیشتری نسبت به سردرد معمولی دارند.
مطالعات و تحقیقات اخیر نشان می دهد که تغییرات در رژیم غذایی احتمالا می تواند باعث کاهش ابتلا به میگرن شود.
تغییراتی در رژیم غذایی خاص نیز ممکن است موجب کاهش میگرن شود.
علائم میگرن
ارتباط رژیم غذایی و میگرن